6 Egenskaber - Artikel


I dette indlæg vil jeg, forholdsvis kort og præcist dele mine tanker og holdninger omkring, hvad jeg mener, der definerer og kendetegner en ægte vinder her i livet.


1) DE ARBEJDER HÅRDT, HAR AMBITIONER OG SPILDER IKKE TIDEN!

Vindertyperne og dem der opnår den succes, som de gerne vil, arbejder altid benhårdt. De har klare ambitioner og mål for deres liv, ved hvad de gerne vil og er målrettet på, at opnå det. Vindere spilder heller ikke deres tid på ligegyldige tid, som ikke gavner, bringer dem værdi eller noget positivt indhold i deres liv.

2) DE HAR EN POSITIV ATTITUDE!

På trods af svære perioder og tider forbliver de positive og optimistiske. De lader sig ikke slå ud og har fokus på løsninger og muligheder.

3) DE ER LIGEGLADE MED HVAD ANDRE SIGER, TÆNKER OG MENER!

Uanset hvad andre mennesker siger, tænker eller mener så bliver de ved med at tro på deres egne evner og vision. De bruger ikke energi på, at forholde sig til hvad andre synes om deres idéer, målsætninger eller prioriteringer. De forbliver i stedet fokuseret og er målrettet.

4) DE GIVER IKKE OP – ER VEDHOLDENDE OG DISCIPLINERET!

Selvom de fejler og har svære perioder, modstand, modgang og nedture. Så giver de IKKE op, de er vedholdende, bevidst om at gode ting tager tid og gør en indsats i, at disciplinere dem selv undervejs i processen.

5) DE VED, AT DE SKAL FEJLE FOR AT OPNÅ SUCCES!

For at få succes bliver vi nødt til at begå en masse fejl undervejs. Forskellen her er bare, om du giver op eller fortsætter på at arbejde mod dine mål og ambitioner. Fortsætter du, kan det ikke undgås, at du på et tudspunkt vil opnå den succes, som du gerne vil have i livet. Det er dette, som især adskiller vindere og tabere.

6) DE LÆRER OG UDVIKLER SIG HELE LIVET!

De er bevidste om, at de hele tiden må lære nye kompetencer, tilegne sig ny viden. De tror ikke, at de ved alt og stopper aldrig med at lære, søge inspiration og nye måder, hvorpå de kan optimere dem selv og deres målsætninger. Fælles for alle 6 områder er, at det er færdigheder, som du kan udvikle og arbejde på, ved at træne, øve og træne…Tak for at du læste med, jeg håber det var givende og du fandt det inspirerende!

HUSK:
“Det er dit ansvar at handle på dine mål og drømme og ingen andres!”

/René Sehested.